Pykälä
 
Etusivu ja yritysesittely
Yksityisetsivän
Hinnasto
Linkkejä hyödyllisille sivuille
Yhteystiedot
 
In English
in English
 

Karttalinkki

Hinnasto

Alkuneuvottelu ja ongelman kartoitus ovat yleensä maksuttomia.

Yleinen laskutusperuste alkaen 140 €/h (sis ALV). Myös kiinteästä summasta voidaan eräissä tapauksissa sopia (testamentit yms). Ota yhteyttä ja pyydä asiassasi hinta-arvio.

Mahdollisissa oikeudenkäyntiasioissa selvitetään, onko asia kotivakuutuksen tai yrityksen oikeusturvavakuutuksen piirissä. Asiakkaalla on mahdollisesti oikeus saada kokonaan tai osittain maksuton oikeudenkäynti oikeusapulain perusteella.


Tietoa oikeuskuluista

Lähes kaikissa oikeusasioissa on enemmän tai vähemmän kysymys rahasta. Kustannusten pelkoa verrataan mahdollisesti saatavaan rahalliseen etuun tai sen menettämiseen. Tämä soveltuu yleensä myös rikosasioihin. Rikoksesta epäilty saattaa pohtia, korvatako suosiolla rikoksen uhrin vahingot oikeudenkäynnin välttämisen toivossa.

Oikeudenkäynneissä on lähtökohtana, että häviäjä maksaa voittajan oikeudenkäyntikulut. Näin ei kuitenkaan ole kaikissa asioissa, vaan joskus kumpikin osapuoli joutuu maksamaan omat oikeudenkäyntikulunsa.

Mikäli teillä on oikeusturvavakuutus (yleensä kotivakuutuksen tai muun vakuutuksen kylkiäisenä), maksaa vakuutusyhtiö oman lakimiehen palkkion. Rikosasioissa oikeusturvavakuutus on käytettävissä vain rikoksen uhrin oman lakimiehen palkkion maksamiseksi.
Valtion oikeusapu on saatavissa useimpiin oikeudenkäyntiasioihin. Oikeusapupäätöksen nojalla oma lakimies laskuttaa valtiota teidän asemesta.